OVAJ ČOVEK JE NEVIĐENO ČUDO! Nova MONSTRUOZNA partija Nikole Jokića: Srbin održao čas košarke u Majamiju! (VIDEO)
Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

SUROVA DOMINACIJA

OVAJ ČOVEK JE NEVIĐENO ČUDO! Nova MONSTRUOZNA partija Nikole Jokića: Srbin održao čas košarke u Majamiju! (VIDEO)

Košarka -

Na krilima nezaustavljivog Nikole Jokića Denver je zabeležio trijumf na gostovanju protiv Majami Hita (112:108)

Nikola je bio najefikasniji na ovom meču sa 27 postignutih poena, 12 skokova i osam asistencija. Samo dve asistencije nedostajale su maestralnom Srbinu da zabeleži novi tripl-dabl u sezoni.

Denver je od rane faze treće četvrtine konstantno bio u prednosti, koju do kraja nije ispustio, čime je zabeležio 40. pobedu u sezoni.

Nikola je bio maestralan u svakom pogledu. Šutirao je iz igre 12/14, kontrolisao reket, organizovao napade kao pravi plejmejker, radio sve što treba da njegov tim dođe do pobede i uspeo u tome. Zahvaljujući njemu ponovo se nije osetilo odsustvo dva izuzetno bitna igrača u timu - Džamala Mareja i Erona Gordona.

Sjajnu podršku na ovom meču Jokić je imao od Majkla Portera Juniora, koji je doprineo trijumfu Nagetsa sa 17 postignutih poena, dok je Brus Braun dodao 16 poena.

Na drugoj strani najefikasniji su bili Džimi Batler i Maks Strus sa po 24 poena, dok je Adebajo ubacio 19.

Denver je vodeći tim Zapadne konferencije sa 40 pobeda i 18 poraza, dok je Majami šesti na tabeli Istočne konferencije sa 32 pobede i 26 poraza. Sledeći rival Nagetsima su četvrti tim Istoka Klivlend kavalirsi, čime se završava serija gostovanja pred ol-star.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track