OVAKO TREBA DA GOVORI SVAKI SRBIN: Imam 36 godina i uvek kad me bude zvao selektor, dolaziću da igram ZA SRBIJU!
Foto: KSS

patriota

OVAKO TREBA DA GOVORI SVAKI SRBIN: Imam 36 godina i uvek kad me bude zvao selektor, dolaziću da igram ZA SRBIJU!

Košarka -

Selektor srpske košarkaške reprezentacije Svetislav Pešić okupio je igrače u Beogradu, pred odlučujuće duele protiv Grčke i Velike Britanije.

Marko Jagodić-Kuridža
foto: @starsport

Jedan trijumf Srbiji donosi plasman na Svetsko prvenstvo. Oba meča Orlovi igraju u gostima, u petak protiv Grčke, u ponedeljak protiv Velike Britanije.

Jedan od onih iskusnijih u reprezentaciji Srbije jeste Marko Jagodić-Kuridža. Praktično veteran kada mu se pogleda krštenica. Ovaj kršni Dalmatinac visok 2,05 metara potomak je čuvenog pravoslavnog sveštenika i uskočkog vojskovođe Petra Jagodića.

- Znamo da smo u dobroj situaciji pred ovaj zadnji prozor. Treba nam jedna pobeda da prođemo dalje. Daćemo maksimum u Grčkoj, da probamo da završimo. Za njih se prvo spremamo. Drugačiji smo i jedni i drugi - rekao je Marko Jagodić-Kuridža, član Budućnosti i bivši košarkaš Crvene zvezde.

Marko Jagodić Kuridža
foto: Starsport

Uz Srbiju su Dejan Davidovac i Nikola Milutinov, košarkaši CSKA iz Moskve.

- Znači, sigurno su dobri igrači, značiće nam dosta.

Marko Jagodić-Kuridža nikada nije eskivirao selektora, uvek mu je bila čast da igra za Srbiju.

- Uvek je lepo doći, biti sa momcima sa kojima je dobro druženje, atmosfera. Imam 36 godina, svaki put dolazim i dolaziću svaki put dok god me bude zvao selektor - objasnio je patriotski Marko Jagodić-Kuridža.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track