BEOGRAD - CENTAR "LUDILA"! Srpski navijači su ovog Amerikanca OSTAVILI BEZ TEKSTA, atmosfera u Areni i na derbiju ga ODUŠEVILA!
Foto: Printscreen/Twitter

LUDILO

BEOGRAD - CENTAR "LUDILA"! Srpski navijači su ovog Amerikanca OSTAVILI BEZ TEKSTA, atmosfera u Areni i na derbiju ga ODUŠEVILA!

Košarka -

Jedan Amerikanac došao je u Srbiju kako bi se uverio da su atmosfere na sportskim priredbama zaista spektakularne, pošto su Srbi veoma poznati po tome.

Američki Jutjuber "Emeka" je minulog četvrtka otišao u "Štark arenu" kako bi gledao Partizan u Evroligi, protiv berlinske Albe, a sutradan je prisustvovao i 169. večitom derbiju na stadionu "Rajko Mitić".

"Emeka" nije znao šta ga čeka u dvorani, ali kada je osetio neverovatnu atmosferu, priznao je da NBA mečevi nisu ni blizu zanimljivi kao onaj na kome se našao u beogradu.

- Čoveče, ovo je bilo neviđeno, nikad ništa slično nisam video. Nisam znao da ovoliko vole košarku, navijači imaju ludačku strast prema igri. Dosta Srba voli više košarku od fudbala, mene je to iznenadilo, ali ono kad svi pevaju svaku pesmu... To nikad ne možete da vidite u Americi, ne! Iskreno, ja mislim da više ne idem na utakmice u SAD posle ovog iskustva u Beogradu - rekao je Amerikanac.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track