ARENA JE EKSPLODIRALA POSLE ČUDESNOG POTEZA JUNAKA PARTIZANA: Pogledajte prelomni momenat na derbiju! (VIDEO)
Foto: Printscreen

NEVEROVATAN KOŠ

ARENA JE EKSPLODIRALA POSLE ČUDESNOG POTEZA JUNAKA PARTIZANA: Pogledajte prelomni momenat na derbiju! (VIDEO)

Košarka -

Posle sjajnog poteza Madara Partizan je bio nezaustavljiv...

Košarkaši Partizana nakon nestvarnog preokreta savladali su Crvenu zvezdu (92:81) u derbiju 21. kola ABA lige, a jedan od glavnih junaka važnog trijumfa crno-belih bio je mladi izraelski plejmejker Jam Madar.

Aktuelni šampion imao je u 18. minutu meča +20, ali nije uspeo da sačuva prednost. Zahvaljujući sjajnoj igri u drugom poluvremenu, Partizan je stigao da nestvarnog preokreta i izuzetno bitne pobede u borbi za prvo mesto pred start plej-ofa.

Crno-beli su sa neverovatnom energijom ušli u drugo poluvreme, prednost Zvezde se topila iz minuta u minut, a nakon trojke Madara u poslednjoj sekundi treće deonice postalo je jasno da je momentum prešao na stranu Partizana i da će crveno-beli najverovatnije pognutih glava napustiti Arenu.

Madar je na ovom meču bio Željkov "iks faktor". Na 10 sekundi pre kraja treće deonice Zvezda je imala napad, ali Vildosa se spetljao na sredini terena, što je iskoristio Madar koji je uz zvuk sirene pogodio trojku i "zapalio" krcatu Arenu.

Crno-beli su prišli na -3 (63:66) pred poslednju deonicu, tribine su se usijale i bilo je jasno da Zvezdu čeka pakao u poslednjih 10 minuta.

Pogledajte majstoriju Madara i eksploziju u dvorani.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track