BILO JE 23:6, A ONDA SMO POČELI DA IGRAMO! Obradović objasnio kako se njegov tim podigao iz pepela i stigao do VELIKE pobede!
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

evroliga

BILO JE 23:6, A ONDA SMO POČELI DA IGRAMO! Obradović objasnio kako se njegov tim podigao iz pepela i stigao do VELIKE pobede!

Košarka -

Košarkaši Partizana napravili su veliki preokret i pobedili u Istanbulu prvaka Evrope, ekipu Efesa u 29. kolu Evrolige rezultatom 84:97.

Uspeli su tako košarkaši Partizana da naprave ogroman korak ka TOP 8. Nakon utakmice, utiske je sumirao trener Parnog valjka, Željko Obradović.

- Došli smo ovde da igramo protiv šampiona. Ušli smo u utakmicu lenjo. Sve su pogađali jako lako, bilo je 23:6, a onda smo počeli da igramo. Verujem da smo odigrali jako dobri u utakmicu i jako sam ponosan na moje igrače i ovu pobedu - rekao je Željko i potom dodao:

- Ovaj tim je evropski šampion i siguran sam da će se potruditi da budu u najboljoj formi, a kada su oni u najboljoj formi, niko ne bi voleo da igra protiv njih u plej ofu. Čestitam Efesu za sve što su uradili prethodnih godina, treneru Atamanu, kao i mojim igračima na odličnoj utakmici - zaključio je trener Partizana.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track