PARTIZAN ŽELI ŠESTU POZICIJU: Crno-beli večeras (20.30) protiv Panatinaikosa igraju poslednje kolo Evrolige
Foto: Starsport

EVROLIGA

PARTIZAN ŽELI ŠESTU POZICIJU: Crno-beli večeras (20.30) protiv Panatinaikosa igraju poslednje kolo Evrolige

Košarka -

Košarkaši Partizana večeras od 20.30 igraju poslednju utakmicu regularnog dela Evrolige, a u Beogradsku arenu dolazi Panatinaikos.

Crno-beli su već obezbedili plasman među osam najboljih ekipa, a pobedom nad zelenima iz Atine, mogli bi i do šeste pozicije u plej-ofu.

Trener Partizana Željko Obradović veruje u svoje momke.

- Pripremali smo se kao i za svaku utakmicu dosad. Nama je važan meč i igraćemo sa željom da odigramo dobro i da pobedimo. Znamo da će dvorana ponovo biti puna. Igramo protiv tima koji, po svemu onome kako izgleda, ne zaslužuje poziciju na tabeli. To je ono od čega moramo da krenemo. Treba da ih prihvatimo kao najozbiljnijeg mogućeg protivnika. I tako smo se i spremali - poručio je Obradović.

Žoc, Željko Obradović
foto: Starsport©

Fenerbahče je posle nesuspeha Baskonije protiv Olimpijakosa (78:86), i pored poraza od Zvezde (89:91) uspeo da se domogne doigravanja, a Zvezda je pobedom omogućila Partizanu, da se ako savlada Panatinaikos popne do šestog mesta. Crno-beli će tada, ako Barselona slavi protiv Valensije na Real, a ako ne, onda na Barselonu. Ako pak, budu poraženi biće sedmi i takođe igrati protiv jednog od španskih giganata.

Bek crno-belih Danilo Anđušić nada se pobedi pred „grobarima“.

- Želimo da završimo regularni deo sezone pobedom pred našim navijačima. Neće biti nimalo lako, ali verujem da možemo do pobede, da završimo na pravi način - istakao je Anđušić.

A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track