SIN LEGENDE PARTIZANA JE NEVIĐENO KOŠARKAŠKO ČUDO: Ima samo 15 godina, a igra kao u transu! U pobedi Mege imao INDEKS 40!
Foto: Mega MIS/Ivica Veselinov

biser

SIN LEGENDE PARTIZANA JE NEVIĐENO KOŠARKAŠKO ČUDO: Ima samo 15 godina, a igra kao u transu! U pobedi Mege imao INDEKS 40!

Košarka -

Mladi košarkaš Mege MIS, Vuk Danilović (15), još jednom je pokazao da poseduje neverovatan talenat za igru pod obručima.

Sin našeg proslavljenog košarkaša Predraga Saše Danilovića svojim čudesnim potezima na meču protiv Konstantina iz Niša privukao je veliku pažnju košarkaške javnosti.

Pioniri Mege ubedljivo su savladali Konstantin 107:58 u okviru Polufinalnog turnira Srbije, a centralna figura meča bio je maestralni naslednik legende Partizana.

Talentovani Vuk imao je indeks korisnosti na ovom meču čak 40! Ubacio je 32 poena (10/14 za dva, 3/5 za tri), zabeležio pet asistencija, pet skokova i dve ukradene lopte.

Inače, njegov tim se bori za odlazak na završni turnir u konkurenciji pionira. Ovog vikenda na programu su četiri polufinalna turnira, a među osam najboljih u Srbiji plasiraće se timovi koji budu prvoplasirani ili drugoplasirani u svojoj grupi.

Pioniri Mege već odradili posao, pošto nakon dva odigrana kola u D grupi imaju maksimalan učinak 2-0. Zabeležili su pobede protiv Spartaka i Konstantina, a danas ih očekuje poslednji meč protiv Radničkog iz Kragujevca.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track