OTKRIVAMO! GROBARI SU KAO NA IGLAMA OVO ČEKALI! Nove informacije o Egzumovoj povredi, poznato da li će biti spreman za naredni meč
Foto: 900/Cordon Press / imago sportfotodienst / Profimedia

dobro je

OTKRIVAMO! GROBARI SU KAO NA IGLAMA OVO ČEKALI! Nove informacije o Egzumovoj povredi, poznato da li će biti spreman za naredni meč

Košarka -

Na sinoćnjem meču između madridskog Reala i Partizana izbila je masovna tuča na parketu, a najdeblji kraj je izvukao plejmejker crno-belih Dante Egzum.

Minut i 40 sekundi pre kraja meča došlo je do velike tuče na terenu, nakon što je Ljulj napravio grublji prekršaj nad Panterom, koji mu je momentalno odgovorio, što je izazvalo veliki haos na parketu.

Igrač Reala Geršon Jabusele je posle toga naleteo na Pantera, a zatim je rvačkim zahvatom oborio Egzuma, koji je tom prilikom povredio tetivu prsta na levom stopalu, a zaradio je i veliku posekotinu na ramenu.

Scena koja se dogodila nakon utakmice zabrinula je navijače Partizana, pošto je Dante Egzum na štakama napustio halu. Ipak, Grobari mogu da odahnu, jer kako Kurir nezvanično saznaje, Egzum je samo istegao ligamente, i velike su šanse da bude spreman za meč u utorak, naravno, pod uslovom da ne bude kažnjen.

A što se kazni tiče, disciplinska komisija Evrolige pažljivo će sagledati sve aspekte pre donošenja konačne odluke o novčanim kaznama i suspenzijama za igrače.

Odluka će biti saopštena tek u kasnim večernjim časovima, tačnije nesporedno pred isteka roka od 24 časa. Do tada će potrajati neizvesnost.

Podsetimo, nakon "duplog brejka" u prestonici Španije, četa Željka Obradovića vodi sa 2:0 u seriji, a naredna utakmica igra se u beogradskoj "Štark Areni", sledećeg utorka.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track