IVANOVIĆ PROKOMENTARISAO DEŠAVANJA U MADRIDU! Trener Zvezde govorio o incidentu o kom bruji Evropa, pa napustio salu! VIDEO
Foto: Starsport

aba liga

IVANOVIĆ PROKOMENTARISAO DEŠAVANJA U MADRIDU! Trener Zvezde govorio o incidentu o kom bruji Evropa, pa napustio salu! VIDEO

Košarka -

Trener Crvene zvezde Duško Ivanović na konferenciji za medije nakon prvog meča četvrtfinala Aba lige protiv Zadra govorio je i o mučnim scenama u Madridu.

Crnogorski stručnjak stigao je veoma lako do trijumfa protiv hrvatskog predstavnika (100:73), ali je okupljene novinare više zanimalo da prokomentariše dešavanja iz drugog meča serije između Partizana i Reala.

Duško Ivanović
foto: Starsport

" Ne bih zaista komentarisao dešavanja u Madridu, ima ljudi koji su zaduženi i plaćeni da to rade i rešavaju"- rekao je Ivanović i napustio konferenciju.

TrenerZvezde govorio je prethodno i o meču protiv tima iz Dalmacije.

"Počeli smo nervozno što je i logično, start je plej-ofa, pritisak je veliki. Kako je vreme odmicalo igrali smo sve bolje i bolje u oba smera, na kraju smo stigli do zaslužene pobede. Raduje me povratak Bentila“, izjavio je Ivanović.

Drugi meč serije igra se 8.maja u Zadru u dvorani "Krešimir Ćosić", a naš predstavnik bi pobedom overio plasman u polufinale Aba lige.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track