ČEKA IH PAKAO! NA TVITERU SE KUJU PLANOVI! Grobari akcijaju na mrežama - već je poznato kako će košarkaši Reala biti dočekani!
Foto: KK Partizan

doček

ČEKA IH PAKAO! NA TVITERU SE KUJU PLANOVI! Grobari akcijaju na mrežama - već je poznato kako će košarkaši Reala biti dočekani!

Košarka -

Košarkaši Reala izazvali su masovnu tuču na drugoj utakmici plej-ofa Evrolige u kojoj je Partizan slavio i poveo sa 2:0 u seriji.

O toj utakmici već nekoliko dana intenzivno se bruji, a sada, fokus je prebačen na treći meč pomenutih ekipa koji je na programu u utorak. Zbog kazni koje je izrekla Evroliga, Željko Obradović na predstojećem meču neće moći da računa na Kevina Pantera i Matijasa Lesora, a na drugoj strani, suspendovani su Gabrijel Dek i Geršon Jabusele.

Navijači Partizana su besni, što je i razumljivo, ali mnogi se plaše da Grobari ipak ne naprave nešto neprimereno u Areni, pa je direktor "Arene", Goran Grbović, upozrio navijače Partizana šta će se dogoditi u slučaju bilo kakvog većeg incidenta na utakmici protiv Real Madrida.

Sada, na društvenim mrežama smišlja se plan kako je najbolje dočekati Real, a izbeći kazne, pa jedan navijač došao na ideju da tokom prozivke košarkaša madridskog kluba vlada apsolutna tišina, a nakon toga da se probiju svi decibeli.

Hoće li ova akcija na kraju i zaživeti, videćemo sutra.

Inače, u taboru Reala plaše se kako će odreagovati navijači Partizana koji su i više nego besni, te su Španci sada postavili određene uslove i tražili pojačane mere bezbednosti kako bi se izbegli potencijalni incidenti.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track