PARTIZAN U PROBLEMU PRED NAREDNU SEZONU: Sedmorici KLJUČNIH igrača ističu ugovori! Crno-bele čeka VRUĆE leto!
Foto: JAVIER SORIANO / AFP / Profimedia

EVROLIGA

PARTIZAN U PROBLEMU PRED NAREDNU SEZONU: Sedmorici KLJUČNIH igrača ističu ugovori! Crno-bele čeka VRUĆE leto!

Košarka -

Partizan je nakon potpuno lude serije i velikog preokreta poražen u četvrtfinalu plej ofa Evrolige od Real Madrida rezultatom 3:2

Iako eliminacija mnogo boli, Partizan može da bude ponosan na svoju povratničku sezonu u Evroligi.

Već se prave planovi za sledeću sezonu, iako mesto u Evroligi crno-belima još uvek nije obezbeđeno.

Ipak Partizan je pokazao da po svim parametrima pripada eliti, a na ruku im idu i dešavanja sa Valensijom koja se najverovatnije vraća u Evrokup, dok u Evroligu prelazi Gran Kanarija kao šampion drugog po snazi kontinentalnog takmičenja.

Očekuje se da Crvena zvezda, Virtus Bolonja i Partizan ostanu u Evroligi preko specijalnih pozivnica, mada naravno treba sačekati zvanično saopštenje Evrolige.

Međutim potencijalni problem za Partizan je na drugoj strani.

Naime čak sedmorici igrača ističu ugovori i to liderima ekipe. U pitanju su Zek Ledej, Aleksa Avramović, Kevin Panter, Matijas Lesor, Džejms Naneli, Dante Egzum i Joanis Papapetru ( sa kojim postoji opcija produžetka ugovora), saznaje "Mozzart Sport"

Prema istim izvorima ugovore za narednu sezonu ima mlađa garda na čelu sa Urošem Trifunovićem, Balšom Koprivicom, Jamom Madarom, Alenom Smailagićem, ali i Danilom Anđušićem kao iskusnijim igračem. Svima njima ugovor ističe na leto 2024. godine.

Situacija nije precizirana samo kod Tristana Vukčevića. Naime kada je on došao u Partizan iz upravo Reala, u zvaničnom saopštenju je navedeno da je potpisan "višegodišnji ugovor" sa talentovanim igračem.

Kurir sport / Mozzart Sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track