"UHVATIĆEMO JOKIĆA KADA BUDE IZLAZIO IZ KUĆE I KIDNAPOVAĆEMO GA" Trener Lejkersa smislio plan kako da zaustavi Srbina! (VIDEO)
Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

HIT IZJAVA

"UHVATIĆEMO JOKIĆA KADA BUDE IZLAZIO IZ KUĆE I KIDNAPOVAĆEMO GA" Trener Lejkersa smislio plan kako da zaustavi Srbina! (VIDEO)

Košarka -

Trener Los Anđeles Lejkersa Darvin Ham na pitanje kako planira da zaustavi Nikolu Jokića, dao je izuzetno duhovit odgovor.

U noći između utorka i srede startuje finalna serija Zapadne konferencije u kojoj će košarkaši Lejkersa odmeriti snage sa Denver Nagetsima.

Jokić je obeležio prve dve runde plej-of serije. Bio je nerešiva enigma za Minesotu i Finiks - prosečno je beležio 30,7 poena, 12,8 skokova i 9,7 asistencija po meču i trener Lejkersa svestan je da će morati da pronađe način da ga zaustavi, kako bi se njegov tim domogao velikog NBA finala.

Zato je smislio paklen plan za Srbina.

"Uhvatićemo ga kada bude izlazio iz kuće i kidnapovati", rekao je uz osmeh raspoloženi Hem.

Pre tri godine ovi timovi sastali su se u finalu Zapadne konferencije i snažni i iskusni Dvajt Hauard tada je bio zadužen za Srbina.

Lejkersi danas nemaju "Betmena" koji može da se suprostavi Džokeru, ali Ham veruje da ima igrače koji mogu da popune ulogu Hauarda i fizički pariraju Jokiću.

Prva utakmica serije na programu je u noći između utorka i srede u 02.30 časova po srpskom vremenu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track