BATLER HTEO DA BIJE JOKIĆA - SUKOB KOJI SE NE ZABORAVLJA: Srbin PATOSIRAO asa Majamija i izazvao HAOS! Džimi ga zvao na FERKU!
Foto: Printscreen

prštaće u finalu

BATLER HTEO DA BIJE JOKIĆA - SUKOB KOJI SE NE ZABORAVLJA: Srbin PATOSIRAO asa Majamija i izazvao HAOS! Džimi ga zvao na FERKU!

Košarka -

Košarkaši Majamija plasirali su se u veliko finale NBA lige, pošto su na gostovanju pobedili Boston sa 103:84 u sedmoj utakmici finala Istočne konferencije.

Čim je postalo jasno da će se u finalu sastati Denver i Majami, društvene mreže preplavili su snimci čuvenog incidenta koji se dogodio na meču ovih timova pre dve godine.

Brojni fanovi prisetili su se žestokog sukoba u kom su akteri bili najbolji igrači dva tima - Nikola Jokić i Džimi Batler.

Podsetimo, na meču između Denvera i Majamija bivši igrač Hita Markif Moris je nesportski faulirao Jokića, srpskom asu je pao mrak na oči pa je snažno odgurnuo Amerikanca.

Njegov potez razbesneo je MVP Istoka Džimija Batlera, koji je potpuno izgubio razum u tom momentu.

Naime, dok je trajao opšti metež na parketu, besni Batler je urlao na Jokića - tražio je da izađu napolje da se obračunaju.

Jokić je zbog svog poteza dobijao pretnje, pa su morala da se umešaju i njegova braća. Oni su tada poručili Markifovom bratu Markusu i svima koji pokušaju da urade nešto Nikoli da će imati posla sa njima.

Nakon toga i Džimi je promenio ploču. Pojavila se informacija da on nije hteo da se bije sa Jokićem, već da su sve te teške reči bile upućene pomoćnom treneru Denvera Stivenu Grejemu.

Ovaj obrt naišao je na reakcije na društvenim mrežama, pa su mnogi stigli do zaključka da se Batler uplašio Jokićeve braće i promenio ploču.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track