JOKIĆ MONSTRUOZNOM PARTIJOM I NOVAKA BACIO U TRANS! Đoković ostao BEZ TEKSTA - oglasio se na Instagramu i SAMO je ovo napisao FOTO
Foto: AP Thibault Camus, AP David Zalubowski

oduševljenje

JOKIĆ MONSTRUOZNOM PARTIJOM I NOVAKA BACIO U TRANS! Đoković ostao BEZ TEKSTA - oglasio se na Instagramu i SAMO je ovo napisao FOTO

Košarka -

Sportisti iz naše zemlje nebrojano puta su do sada veselili srpski narod, majstori iz različitih sportova ne prestaju da nižu sjajne rezultate, a proteklih nekoliko nedelja, u "fokusu" su Nikola Jokić i Novak Đoković.

Jokić sa svojim Denverom igra finale NBA lige protiv Majamija, dok Đoković na Rolan Garosu juriša ka novoj, istorijskoj tituli.

U noći za nama, Denver Nagetsi napravili su još jedan korak ka osvajanju NBA titule, pošto su u trećem meču finalne serije savladali Majami sa 109:94 i tako poveli sa 2:1.

Srpski reprezentativac Nikola Jokić završio je meč sa tripl-dablom, desetim u ovom plej-ofu. Momak iz Sombora je postigao 32 poena, imao 21 skok i 10 asistencija.

Nova feomenalna partija Nikole Jokića ostavila je bez teksta i Novaka Đokovića, koji se oglasio na Instagramu, i tako iskazao svoje divljenje prema ovom čudesnom košarkašu.

Novak Đoković
foto: Printscreen/Instagram

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track