ĆERKICA NA PRVOM MESTU, PA SVE OSTALO! Pogledajte kako Jokić uživa sa svojom PRINCEZOM u Somboru, evo kako provodi slobodno vreme!
Foto: Printscreen/TikTok

car

ĆERKICA NA PRVOM MESTU, PA SVE OSTALO! Pogledajte kako Jokić uživa sa svojom PRINCEZOM u Somboru, evo kako provodi slobodno vreme!

Košarka -

Završio je Nikola Jokić sa svojim obavezama u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu i vratio se u svoj rodni Sombor, gde svaki slobodni trenutak provodi sa svojom ćerkicom.

Znamo koliki je Jokić majstor u igri pod obručima, i u tome je najbolji, ali ono što najviše voli da radi, jeste da provodi vreme sa svojim najbližima, prati konjske trke i druži se sa prijateljima.

Jokić već nekoliko dana uživa u Somboru, daleko je od očiju javnosti, a sada se na društvenim mrežama pojavio snimak koji će vas oduševiti! Naime, Jokić je "uhavećen" kako najnormalnije šeta ulicama rodnog grada, ćaska sa poznanikom i trudi se da ćerkici ispuni svaku želju, kojoj je posvećen maksimalno.

Predivne scene iz Sombora pogledajte u priloženom video snimku:

@vecernjilist Ležerno izdanje NBA-zvijezde: Jokić se druži s kćeri i prijateljima u Somboru #vecernjilist #jokic #nba #sombor #vecernji #video ♬ original sound - Večernji list

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track