"ŽOC" PIVO JE DOBRO, ALI DAJTE NAM RAKIJU! Dante slavi titulu i čeka devojčicu, otrkio da li će joj dati srpsko ime
Foto: Printscreen/Tik Tok

"ŽOC" PIVO JE DOBRO, ALI DAJTE NAM RAKIJU! Dante slavi titulu i čeka devojčicu, otrkio da li će joj dati srpsko ime

Košarka -

Dante Egzum pamtiće zauvek četvrtak 22. jun. Sa Partizanom je osvojio titulu šampiona ABA lige, pa je sa svojom devojkom na parketu proslavio najlepšu moguću vest - postaće roditelji.

Nije mogao sjajni australijski teniser da zadrži emocije na terenu. Proslavlja je i sa publikom i sa svojom izabranicom, lepše za njega nije moglo.

Posle duge proslave u svlačionici izašao je pred novinare. "Neverovatno je, najbolja stvar bila je izraz lica drugih ljudi. To je najvažnija stvar, drago nam je što smo ih usrećili. Emotivno sam reagovao, imali smo uspone i padove tokom sezone, bili su uz nas i na neki način smo njima dugovali da ovo uradimo", rekao je Egzum.

Jedno od glavnih pitanja bilo je i da li ostaje i naredne sezone. "Videćemo, još shvatam šta se desilo, vraćam se u Los Anđeles, da napravim pauzu, duga je sezone. Blizu je sa Panatinaikosom, stvarno?", nasmejao se Dante.

Potom je pričao o detalju koji je obišao svet. "Moja devojka je trudna, to je sjajno. Neko vreme smo to krili, nismo znali kako da kažemo ljudima, imali smo kovertu u kojoj je pisalo koji je pol deteta, čekali smo. Devojčica je."

Kroz šalu je upitan i da li će joj možda dati srpsko ime.

"Ne, ne, ne idem toliko daleko, tek smo saznali. Ovo je bio zaista savršen dan za mene, dobar završeta sezone, presrećni smo. Sledi slavlje u narednim danima"

Uspeh je proslavljen uz "Žoc" pivo, po treneru Željku Obradoviću. "Pivo je sjajno, pitao sam ih gde je pivo, ali nam sada treba rakija", zaključio je Egzum.

(Kurir.rs/Mondo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track