Zadar ne dolazi na meč sa Partizanom?

Novčani problemi

Zadar ne dolazi na meč sa Partizanom?

Košarka -
Bivši igrač Zadra, Ivica Radić, zatražio zaštitu svog ugovora od Hrvatskog košarkaškog saveza. On insistira da mu se sva dugovanja plate odjednom.

Srpski košarkaški šampion Partizan možda neće 29. septembra, kako je kalendarom predviđeno, igrati prvi meč u ABA ligi protiv Zadra. Razlog su ozbiljni problemi hrvatskog kluba zbog kojih je pod znakom pitanja planirani start u regionalnom takmičenju.

Konkretno, radi se o tome da je bivši igrač Zadra, Ivica Radić, zatražio zaštitu svog ugovora od Hrvatskog košarkaškog saveza. On insistira da mu se sva dugovanja plate odjednom. U Zadru priznaju da su u ozbiljom problemu.

"Poručio sam sekretaru lige Biliću da nećemo početi sezonu od prvog kola kola pošto je rok za uplatu i registraciju igrača za do 26. septembra. Ukoliko HKS ne donese neku drugu odluku a mi do tada ne rešimo svoj problem, teško ćemo u sezonu krenuti od samog starta", rekao je Branko Skroče, direktor Zadra.

Osim Radića zaštitu svojih ugovora zatražili i Delaš, Radić i Vrkić ali da je klub sa njima uspeo da dogovori način otplate. Zadrani kubure i sa postojećim igračkim sastavom. Ekipu će po svemu sudeći napustiti američki plejmejker, Geri Irvin koji nije zadovoljio stručni štab.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track