ZBOG DŽORDANOVOG SINA UNIŠTILA BIZNIS NA SAJTU ZA ODRASLE! Fanovi razočarani: Fatalna zavodnica ima novog DEČKA! FOTO
Foto: Printskrin/Instagram

ne kriju nezadovoljstvo

ZBOG DŽORDANOVOG SINA UNIŠTILA BIZNIS NA SAJTU ZA ODRASLE! Fanovi razočarani: Fatalna zavodnica ima novog DEČKA! FOTO

Košarka -

Ceo svet se našao u šoku kada se pročulo da je Larsa Pipen (48), nekadašnja supruga čuvenog NBA igrača Skotija, smuvala sina Majkla Džordana daleko mlađeg Markusa.

Sin Majkla Džordana čak je 17 godina mlađi od najpoznatije zavodnice NBA zvezda, ali njoj je izgleda baš to bilo potrebno.

Nakon što se razvela od Skotija Pipena, Larisa je imala avanturu sa Malikom Bizlijem, a sada deluje da se skrasila. Već mesecima je u vezi sa sinom najboljeg košarkaša svih vremena, ali to ima i lošu stranu.

Larsa Pipen, Skoti Pipen
foto: Phillip Faraone / Getty images / Profimedia

Stabilna veza koju grade potpuno je uništila biznis Larse Pipen, odnosno njen profil na sajtu za odrasle!

Čini se da njenim pratiocima više smeta Markus nego što njemu smeta da mu izabranica pozira gola!

Larisa Pipen
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Nemam problema sa tim“, rekao je Markus Džordan tokom emisije u utorak i dodao: "Sve dok nju to čini srećnom, dok uživa u tome... I gledaj, mislim da je to izvor prihoda za tebe. Nikada ne bih želeo da blokiram tvoj uspeh ili blagostanje."

Larsa Pipen je nedavno komentarisala koliko zapravo zarađuje od profila na sajtu za odrasle i mnoge je ta cifra zbunila.

Ona je otkrila da u roku od nekoliko nedelja samo od jednog svog fana zaradila oko 200.000 dolara, što je ogroman novac u poređenju sa drugim modelima.

Larsa Junan, Larsa Pipen
foto: Instagram

Međutim pratioci sada nisu srećni.

"Bukvalno, ljudi koji mi tamo pišu kao da nisu srećni što sam u vezi sa tobom, ali je zabavno“, rekla je Larsa i otkrila:

"Zabavno je i kul, sve dok vam tebi smeta. Ako bi tebi prestalo da se dopada to što radim, prestala bih. Ugasila bih nalog!"

Za one koji su radoznali oko Larsinog profila na sajtu "Onlyfans" treba istaći da je ona jedna od retkih poznatih ličnosti koja ne naplaćuje pristup sadržaju.

Zapravo, potpuno je besplatno da se pretplatite i pratite sadržaj koji kreira za sve svoje pratioce, a samo se posebne želje plaćaju - verovatno veoma skupo, jer Larsa Pipen sasvim dobro živi od ovog biznisa!

1 / 16 Foto: Profimedia

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track