"BOMBA" SAMO ŠTO NIJE EKSPLODIRALA! Partizan ozbiljno "zagrizao" za Slukasa - ZVANIČNA ponuda je već poslata!
Foto: euroleague.net

bum

"BOMBA" SAMO ŠTO NIJE EKSPLODIRALA! Partizan ozbiljno "zagrizao" za Slukasa - ZVANIČNA ponuda je već poslata!

Košarka -

KK Partizan na najbolji mogući način završio je proteklu sezonu! Podsetimo, u turbulentnoj finalnoj seriji izabranici Željka Obradovića bili su bolji od Crvene zvezde i tako došli do titule koju su navijači Parnog valjka mnogo godina čekali.

A sada, cilj čelnika Partizana je jasan - da se oformi što bolji tim za predstojeću sezonu. Mnogim igračima ističe ugovor, neki su uveliko na "meti" evropskih velikana pa je na čelnicima Partizana veoma težak zadatak.

Otkrio je nedavno Ostoja Mijailović kakve su ambicije kluba za narednu sezonu.

"Najotvorenije ću da vam kažem – naš cilj će sledeće sezone biti Fajnal-for Evrolige. Napravićemo takvu ekipu. Ono što je vrlo važno je da nam navijači pruže maksimalnu podršku sa posetama na utakmicama, a to automatski znači više novca u kasi kroz kupovinu sezonskih i dnevnih ulaznica - kazao je prvi čovek Parnog valjka u razgovoru za Sport klub.

A sada, crno-beli žestoku su rešili da uskoro aktiviraju pravu transfer "bombu", pošto je Partizan već poslao zvaničnu ponudu grčkom asu Kostasu Slukasu, saznaje portal "Basket News".

Slukas je minule sezone odigrao 36 utakmica u Evroligi i prosečno beležio 11 poena po meču uz 5,6 asistencija.

Takođe, za Slukasa je zainteresovan i Fenerbahče, ali proslavljeni as i dalje pregovara sa čelnicima Olimpijakosa oko potencijalnog produžetka saradnje.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track