Bodiroga: Neki hoće da nas zavade!

U Savezu sve cveta

Bodiroga: Neki hoće da nas zavade!

Košarka -
Ivković i ja nemamo problem. Neko, izgleda, pokušava da stvori konfuziju jer to odgovara mešetarima, kaže Dejan Bodiroga

Bodi demantuje.Iako je Kurir došao do informacija da su odnosi između potpredsednika KSS Dejana Bodiroge i selektora Srbije Dušana Ivkovića poremećeni i da su gotovo na ivici pucanja, legendarni srpski košarkaš tvrdi da nije tako. Bodiroga kaže da su u stvari na delu pokušaji destabilizacije Saveza i da ljudi koji ponovo žele da vide haos u „kući košarke“ poturaju proizvoljne informacije.- U Savezu imamo dobre odnose, svakodnevno sarađujemo i konsultujemo se o svim bitnim stvarima iako bi neki voleli da izazovu probleme i vide nas zavađene - izjavio je Bodiroga, a na konkretno pitanje kako funkcioniše komunikacija između Ivkovića i njega, odgovara:- Nemam problema sa selektorom. Ne znam odakle stižu proizvoljne informacije tog tima. Zajedno smo bili tokom svih utakmica kvalifikacija. Mnogima koji su oko košarke, a koji joj ništa nisu dali, odgovara kreiranje konfuzije i uspostavljanje sistema kakav je bio u proteklih deset godina. U poslednjih godinu i po dana, koliko ja i ostali radimo, rukovodimo se isključivo košarkaškim kriterijumima i nema mesta mešetarima, a njima takvo stanje ne odgovara.

Dušan Ivković
Dušan Ivković

Igrači da prihvate kritikuAktuelna generacija momaka koji nose dres Srbije najglasnija je u osudi medija iako bi, prema rezultatima, trebalo da istrpe svaku kritiku.- Igrači treba da prihvate da se o njima kritički piše. Svaka kritika koja je konstruktivna i dobronamerna je prihvatljiva. Ipak, ima pokušaja da se od cele priče napravi medijska manipulacija. Potrebno je da svi budu odgovorni.Ostali smo dužni publiciDejan priznaje da je reprezentacija u kvalifikacijama igrala neočekivano slabo.- Izgledali smo loše i ostali dužni ljubiteljima košarke, zahvalio bih im se jer su bili uz nas i pokazali da je košarka nacionalni sport broj jedan. Hale su bile pune gde god da je Srbija igrala. To je pozitivno, kao i činjenica da su neki mladi igrači dobili šansu da više igraju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track