TRESE SE ATINA! Navijači Olimpijakosa NE PRAŠTAJU IZDAJU: Evo šta su pripremili Kostasu Slukasu pošto je potpisao za LJUTOG RIVALA
Foto: EPA/TOLGA BOZOGLU

NAVIJAČI LJUTI

TRESE SE ATINA! Navijači Olimpijakosa NE PRAŠTAJU IZDAJU: Evo šta su pripremili Kostasu Slukasu pošto je potpisao za LJUTOG RIVALA

Košarka -

Navijači Olimpijakosa ne mire se sa činjenicom da je Kostas Slukas potpisao za ljutog rivala PAO, pa su mu napisali pismo u kojem nikako nisu štedeli doskorašnjeg miljenika.

"Kada smo primetili da nisi bio raspoložen tokom proslave šampionata, čak nisi ni slavio, prišli smo ti i razgovarali s tobom. Pošto smo te izveli napolje i seli, zahvalio si nam se na svemu i posebno na podršci koju smo ti pružili u teškim vremenima. Rekao si nam da želiš ostati duže od svih, ali imaš problema jer te Barcokas ne ubacuje u igru mnogo.

Rekli smo ti da je tim iznad svega i da želimo da pronađeš kompromis sa našim trenerom, koga naravno podržavamo. Stavio si svoj ego iznad tima. Glavni razlog zašto si lažov i izdajnik je taj što smo ti rekli da ako se ne slažeš sa našim trenerom, bar da te zamolimo da ne dođeš u Panatinaikos. Onda si skočio sa stolice i rekao da ne bi otišao tamo ni za 10 miliona evra.

Rekli smo ti da smo to već čuli i savetovali ti da ne budeš tvrdoglav. Odgovorio si da nikad nisi bio izdajnik i da si odustao od mnogo novca da bi došao u Olimpijakos. Sve ovo dokazuje da si sve vreme glumio, da si već dugo vremena razgovarao sa našim neprijateljima i prodavao bajke nama i čitavoj porodici Olimpijakosa.

Nije nam važno što si otišao u Panatinaikos, jer naše rukovodstvo i naš trener su te zapravo odbili. Nikad nisi bio i nikad nećeš biti vođa. On se suprotstavio prljavom sistemu sa 28 godina i promenio istoriju evropske košarke. Odbio je PAO, zbog čega ga je svet Olimpijakosa voleo", piše u saopštenju.

Kostas Slukas, Dimitris Janakopulos
foto: Pritnscreen/Instagram

Slukas, rođen u Solunu, karijeru je započeo u lokalnim klubovima, pre nego što je 2008. godine prešao u Olimpijakos.

Pomogao je Olimpijakosu da osvoji dve uzastopne titule u Evroligi 2012. i 2013. godine, nakon čega se 2015. preselio u Fenerbahče. On je sa turskim timom takođe osvojio Evroligu 2017. godine, da bi se u leto 2020. vratio u Olimpijakos.

Tokom poslednje tri sezone u Olimpijakosu, osvojio je dve "duple krune" i dva puta je stizao do fajnal-fora Evrolige.

Slukas je za ukupno deset sezona u Olimpijkosu četiri puta bio šampion Grčke i tri puta je osvajao nacionali kup, dok je sa Fenerbahčeom tri puta bio šampion Turske i pobednik kupa.

Naredne tri godine igraće u dresu Panatinaikosa.

(Kurir sport/Eurohoops)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track