HIT RAZGOVOR Konobar: Nikola, je l' ćeš igrati na Mundobasketu? Jokić: Donesi mi još JEDNO PIVO i onda igram sigurno!
Foto: Denver Nagets

ZANIMLJIVO

HIT RAZGOVOR Konobar: Nikola, je l' ćeš igrati na Mundobasketu? Jokić: Donesi mi još JEDNO PIVO i onda igram sigurno!

Košarka -

Kažu da taksisti i konobari sve informacije imaju, a ova koja nam stiže s Tare dolazi iz prve ruke!

Najbolji košarkaš planete već tradicionalno i ove godine uživao je u raftingu, a u dobroj atmosferi i raspoloženju konobaru koji ga je služio otkrio je da planira ovog leta da se pridruži reprezentaciji Srbije u pohodu na zlato na Svetskom prvenstvu!

Da li mu je izletelo ili ne, ali Nikola Jokić na pitanje konobara hoće li obuci dres sa nacionalnim grbom i odazvati se selektoru Pešiću, odgovorio je:

- Donesi još jedno pivo i igram sigurno, glasio je odgovor Jokića. E, sad ne znamo da l se šalio ili ne, ali svakako bi bili srećni ako je bio ozbiljan.

Ovakva reakcija momka koji je odveo Denver do šampionskog prstena NBA lige oduševila je sve prisutne, a grupice ljudi koje su ga sretale dok se spuštao Tarom dobacivale su "MVP, MVP"!

Nikola Jokić
foto: Instagram/tara_rafting

I dok javnost u Srbiji strepi od konačnog odgovora našeg najboljeg košarkaša, on zasluženo uživa i opušta se sa svojim najbližima. Po običaju, Jokić sve slobodno vreme gleda da provede u Srbiji, za razliku od većine njegovih kolega, koji, čim se sezona završi, brzinom svetlosti zapale na egzotične destinacije.

Vremena nije ostalo mnogo i očekuje se da bi svakog dana Nikola mogao da se oglasi i skine kamen sa srca svim navijačima u našoj zemlji, potvrdivši i zvanično ono što je u trenutku dobrog raspoloženja otkrio konobaru.

Svetsko prvenstvo startuje 25. avgusta i trajaće do 10. septembra. Održava se u Japanu, Indoneziji i na Filipinima.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track