ŠOK SNIMAK ZAPREPASTIO SVET! Gazda Panatinaikosa potpuno VAN SEBE - snimao "lajv" na Instagramu, a ponašanje mu je SKANDALOZNO!
Foto: Screenshot/Youtube

poludeo je

ŠOK SNIMAK ZAPREPASTIO SVET! Gazda Panatinaikosa potpuno VAN SEBE - snimao "lajv" na Instagramu, a ponašanje mu je SKANDALOZNO!

Košarka -

Posle katastrofalne sezone, vlasnik Panatinaikosa Dimitris Janakopulos pokušava da klub podigne iz blata i vrati na staze stare slave.

Na klupu Panatinaikosa stigao je Ergin Ataman, a potom je klub angažovao pojačanja u vidu Luke Vildoze, Matijasa Lesora, Joanisa Papapetrua, kao i zvezde prelaznog roka Kostasa Slukasa.

Ipak, čuveni grčki klub nije uspeo da sačuva proslavljenog centra Jorgosa Papajanisa, koji je odlučio da pređe u Fenerbahče.

Njegova odluka razbesnela je Dimitrisa, koji je potpuno slomio na Instagramu dok je snimao "lajv".

"Posle svega ovoga ne znam šta da očekujem u životu. Sve sam video. Sve. Roditelji dečaka od 15 godina su mi ga doveli u kuću i rekli mi: 'Molimo vas, predsedniče, uzmite ga i brinite se o njemu umesto nas'. Osam ili devet godina je ovde i nijednog igrača nismo pazili i podržavali kao njega. Možda samo Nikosa Papasa, da ne lažem", kazao je Janakopulos i potom se malo više posvetio detaljima pregovora.

"Došao je kod mene i kazao: 'Nisam vam rekao, pristao sam na Itudisovu ponudu, idem u Fenerbahče. Ali, pošto vas nisam obavestio, mislim da je pravi potez da ostanem. Dajte mi pet minuta da mu javim'. Nakon svega toga je došao i rekao da mu mama i tata ne daju da ostane u Panatinaikosu i da žele da ide kod Itudisa za 200 hiljada evra više. Ne znam šta da kažem... U svakom slučaju, sve najbolje u nastavku karijere", kazao je ironično predsednik Panatinaikosa.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track