ZVEZDIN KOŠARKAŠ UČESTVOVAO U SPEKTAKULARNOM POTPISU NBA ZVEZDE U EVROPI! Slavni Amerikanac ŠOKIRAO SVE, pa objasnio svoju odluku
Foto: EPA/ERIK S. LESSER

POMOGAO MU

ZVEZDIN KOŠARKAŠ UČESTVOVAO U SPEKTAKULARNOM POTPISU NBA ZVEZDE U EVROPI! Slavni Amerikanac ŠOKIRAO SVE, pa objasnio svoju odluku

Košarka -

O dolasku Kembe Vokera u Monako dugo će se pričati, bez obzira na ono što će se desiti tokom njegovog boravka u Evropi.

Četvorostruki učesnik NBA Ol-star utakmica potpisao je ugovor sa ovim francuskim evroligašem, a u prvom intervjuu otkrio je kako je doneo odluku da dođe u Evropu.

Jedan od "krivaca" za to je i Šabaz Nejpir, novi bek Crvene zvezde

"Čuo sam samo dobre stvari o Evroligi i imam mnogo prijatelja koji igraju u tom takmičenju. Šabaz Nejpir, jedan od mojih saigrača sa koledža i jedan od mojih najbližih prijatelja, dao mi je mnoge savete u vezi s odlukom. Koga god da sam pitao, povratna reakcija u vezi sa Evroligom bila je sjajna, jedva čekam da zaigram", rekao je Voker.

Kemba Voker
foto: AP

Zadovoljan je plejmejker onim što je uradio u prethodnom delu karijere.

"Imao sam uspešnu karijeru, mislim da niko nije verovao da ću četiri puta biti ol-star. Ponosan sam, to su sve plodovi vrednog rada, pošto mnogo volim košarku. Moja jedina opsesija bila je da budm bolji svake godine".

U prethodnih nekoliko godina 183 cm visoki košarkaš se mučio sa povredama.

"Bilo mi je teško, ali želim to da ostavim iza sebe, zato sam i trenirao naporno. Mnogo volim ovu igru, ne želim još da je se odreknem i mislim da moje vreme još nije isteklo. Želim da pomognem da se stvori nešto u Monaku", zaključio je Voker.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track