NI MIROTIĆ NIJE VEĆI OD PARTIZANA! Mijailović otkrio detalje - evo kako je PROPAO DOLAZAK: Shvatili smo da nešto stoji između nas!
Foto: Beta/Branislav Božić, EPA/Quique Garcia

OSTOJA

NI MIROTIĆ NIJE VEĆI OD PARTIZANA! Mijailović otkrio detalje - evo kako je PROPAO DOLAZAK: Shvatili smo da nešto stoji između nas!

Košarka -

Partizan mora da traži druga rešenja, Nikola Mirotić potvrdio je da neće potpisati za crno-bele.

Moraće Željko Obradović da pravi novi plan za predstojeću sezonu. Prvi čovek kluba Ostoja Mijailović nije zabrinut i tvrdi da će sve biti u redu.

Potvrdio je da je bilo kontakta i poželeo je Nikoli sve najbolje u nastavku karijere.

"Ne bih tome pridavao veliku pažnju, završena je situacija i za njega i za nas. Pre mesec i po dana me je Obradović pozvao i rekao da je Mirotić opcija. Dva dana je trebalo da mi iz uprave nađemo finansijske mogućnosti da Mirotić potpiše za Partizan. Ako neko misli da je to lako, onda se grdno vara. Posle dva dana je Uprava dala zeleno svetlo Obradoviću da se pregovara sa njim. Kada je završio s Barselonom rekao nam je da se vrše pritisci, da ima pretnje, mi smo odmah reagovali, ali smo shvatili da nešto stoji između nas i da on neće da potpiše ono što smo mu ponudili", rekao je Mijailović za "Max bet radio".

Nikola Mirotić
foto: Urbanandsport/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ističe da navijači nemaju razloga za zabrinutost.

"Nije to jedini igrač koji može da igra u Partizanu, niti je Partizan jedini klub u kojem Mirotić može da igra. Niko nije veći od Partizana, a njemu želimo sve najbolje. Idemo dalje, ništa se toliko loše nije dogodilo".

Dodao je da će crno-beli pokušati da ostvare veliki rezultat u Evroligi.

"Prošle sezone smo obezedili najveći budžet u istoriji, osvojili smo ABA ligu posle 10 godina, a sledeće sezone budžet će da bude još veći nego prošlogodišnji! Samim tim biće i veći ciljevi. Napravićemo tim da napadnemo vrh Evrolige i ponovo osvojimo ABA ligu. Navijači ne treba da brinu. Ponosan sam na to što smo uspeli da ostavimo Kevina Pantera koji je prihvatuo manju ponudu od Partizana u odnosu na ponudu Barselone. Isto se dogodilo i sa Zekom Ledejom. Bilo je primarno da zadržimo kostur tima, što i mislim da smo učinili ostancima Pantera, Ledeja i Nanelija", rekao je Mijailović.

Kurir sport/Mondo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track