AU, OVO NE VALJA! POTENCIJALNI PROBLEM ZA PEŠIĆA? Reprezentativac Srbije napustio bazu Orlova - morao je HITNO kući, ovo je razlog
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

novi maler

AU, OVO NE VALJA! POTENCIJALNI PROBLEM ZA PEŠIĆA? Reprezentativac Srbije napustio bazu Orlova - morao je HITNO kući, ovo je razlog

Košarka -

Košarkaška reprezentacija Srbije je na okupu od ponedeljka. “Orlovi, shodno pravilniku FIBA, zvanično u petak počijnu pripreme za Mundobasket, sada su na snazi “predpripremne radnje”.

U četvrtak ujutru je Alen Smailagić privremeno napustio bazu “orlova”. Igrač Partizana ima stomačni virus, pa je odlučeno da dobije nekoliko dana pauze i potom se ponovo priključi reprezentaciji. Očekuje se da se za dva-tri dana stavi na raspolaganje selektoru Svetislavu Pešiću.

Od srede uveče naš tabor je brojniji za novog člana Filadelfije Filipa Petruševa. Doskorašnji član Crvene zvezde nije došao u ponedeljak zbog toga što je boravio na Rodosu, gde su bili veliki požari. Bitno da je sve u redu, da nije povređen i da je uspeo da napusti opasno područje i priključi se našem nacionalnom timu.

Inače, Srbija se nalazi u B grupi (Manila) Mundobasketa u kojoj su još Kina, Južni Sudan i Portoriko.

Kurir sport / MaxBet sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track