NANELI SE KAJE ŠTO NIJE NOKAUTIRAO NAVIJAČA ZVEZDE! As Partizana se prisetio INCIDENTA u Pioniru: ŠOK komentarom zapalio Tviter!
Foto: Nikola Krstic / Shutterstock Editorial / Profimedia

bez dlake na jeziku

NANELI SE KAJE ŠTO NIJE NOKAUTIRAO NAVIJAČA ZVEZDE! As Partizana se prisetio INCIDENTA u Pioniru: ŠOK komentarom zapalio Tviter!

Košarka -

Košarkaš Partizana Džejms Naneli prisetio se sukoba sa navijačem Crvene zvezde na trećem meču finalne serije ABA lige.

Podsetimo, taj susret obeležile su nemile scene u dvorani "Aleksandar Nikolić". Utakmica je počela sa 25 minuta zakašnjenja jer su navijači domaćeg tima zasuli raznim predmetima igrače Partizana čim su se pojavili na parketu, pa je trener crno-belih Željko Obradović odlučio da povuče ekipu sa terena.

Izuzetno zapaljiva atmosfera vladala je tokom čitavog meča, a u jednom momentu došlo je do sukoba Nanelija sa jednim navijačem Zvezde.

Navijač crveno-belih je u jednom momentu uleteo na teren i počeo da provocira Nanelija, koji je krenuo pesnicom na njega. Srećom, obezbeđenje je brzo reagovalo i do fizičkog obračuna nije došlo.

Naneli se nakon incidenta pravdao da je bio napadnut i da je samo branio svoj prostor, a sada je bez dlake na jeziku prokomentarisao na Tviteru čitavu situaciju.

"Voleo bih da se vratim unazad i nokautiram tipa i njegovog drugara koji je pljunuo prema meni", napisao je Naneli.

Očekivano, njegov komentar izazvao je lavinu reakcija.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track