ŠAMPION HRVATSKE ZAVRŠIO VELIKI POSAO! Luka Božić produžio ugovor sa Zadrom!
Foto: Starsport©

zadar

ŠAMPION HRVATSKE ZAVRŠIO VELIKI POSAO! Luka Božić produžio ugovor sa Zadrom!

Košarka -

Košarkaš Zadra Luka Božić produžio je ugovor sa klubom na još jednu sezonu, saopštio je danas šampion Hrvatske.

"Uloženi su ekstra napori ne bi li se pronašla dodatna sponzorska sredstva i donacije koje su pomogle realizaciju ovog posla. Ostanak Luke Božića ima višestruki značaj za klub. Verujemo da će nam rezultatska stabilnosti doneti i povećani marketinški interes, a veći broj prodatih ulaznica će pomoći prihodima", rekla je vršilac dužnosti direktora Zadra Vana Dundov.

Božić je bio najkorisniji igrač prošle sezone u ABA ligi i jedan od najzaslužnijih za osvajanje šampionske titule u Hrvatskoj.

Kako je objavljeno na klupskom sajtu, pre Božića nove ugovore sa Zadrom potpisali su Marko Ramljak, Karlo Žganec, Dario Drežnjak i Adem Mekić. Pod ugovorom su ostali Arijan Lakić, Antonio Sikirić i Krševan Klarica, a novi igrači su Patrik Jambrović i Lovro Mazalin.

Treneru Danijelu Jusupu i ostatku ekipe Božić će se priključiti sredinom sledeće sedmice.

"Izuzetno sam srećan što smo uspeli da postignemo dogovor s Lukom Božićem. Od samog početka slaganja ekipe namera je bila da zadržimo igrače koji su u prošloj sezoni bili nosioci igre, kako bismo održali kontinuitet uspešnih rezultata", rekao je sportski direktor Zadra Denis Pleslić.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track