ADAM HANGA NOVO POJAČANJE ZVEZDE: Ovaj tim ima svetlu budućnost, to je miks iskusnih igrača i novajlija
Foto: Starsport

POJAČANJE

ADAM HANGA NOVO POJAČANJE ZVEZDE: Ovaj tim ima svetlu budućnost, to je miks iskusnih igrača i novajlija

Košarka -

Jedno od brojnih pojačanja Crvene zvezde ovog leta je i doskorašnji košarkaš Real Madrida Adam Hanga.

Sa njim u timu bi Zvezda pre svega trebalo da dobije na defanzivnoj čvrstini, a posle nekoliko dana treninga sa novim saigračima, Hanga je dao i prvi intervju za klupski YouTube kanal.

''Veoma sam uzbuđen što sam ovde i što sam postao član ovog kluba. Ovo je nova prilika za mene i novo poglavlje u mojoj karijeri. Kada mi je istekao ugovor sa Realom, rekao sam menadžeru da želim da nastavim da igram u Evroligi. Crvena zvezda mi je dala tu priliku i drago mi je zbog toga. Prošle nedelje smo imali individualne treninge, sada smo konačno počeli sa timskim treninzima. Potrebno je da se kao grupa malo upoznamo, da igramo pet na pet. Na kraju ovog trening kampa imaćemo i prvu pripremnu utakmicu. Idemo korak po korak, daleko smo još od početka sezone, čeka nas mnogo posla'', rekao je Hanga.

Od nove sezone dosta očekuje.

''Proveo sam 13 godina u Španiji, a već posle 6-7 nisam sebe više smatrao strancem tamo. Navikao sam na okruženje, jezik, a sada je sve novo za mene i svojevrsni je izazov. Trudim se da iskoristim taj izazov i situaciju. Ovaj tim ima svetlu budućnost, to je miks iskusnih igrača i novajlija. Zaista sam uzbuđen zbog ove sezone, ne mogu da dočekam da zaigram pred 20 hiljada navijača. Tome se, iskreno, baš radujem'', zaključio je Hanga.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track