Vujošević: Za partizanovce Fuenlabrada je sveto mesto

Emocije u Fuenlabradi

Vujošević: Za partizanovce Fuenlabrada je sveto mesto

Košarka -
Ova utakmica je pre svega imala značaj, podsećanja na ono što se događalo pre 20 godina i podseća na situaciju da je Fuenlabrada i dan danas Partizanova druga kuća, kaže Vujošević

Emotivno veče u predgrađu Madrida, Fuenlabradi, dirnulo je sve u ekspediciji Partizana koja je u "svojoj" dvorani "Fernando Martin" odigrala meč sa domaćom ekipom u znak sećanja na podršku Fuenlabrade pre dve decenije kada su crno-beli krenuli na košarkaški vrh Evrope.Poraz rezultatom 89:64 bio je u drugom, planu. Emocije - u prvom.

"Bili smo u Fuenlabradi, koja u rečniku zaljubljenika u Partizan sveto mesto. Ova utakmica je pre svega imala takav značaj, podsećanja na ono što se događalo pre 20 godina i podseća na situaciju da je Fuenlabrada i dan danas Partizanova druga kuća. Ljudi su nas veoma toplo dočekali. Sama utakmica je bila dobra, odigrali su bolje. Sudije su imale jedan kriterijum koji nije osnovni uzrok ovakvog poraza ali sigurno da je jedan od uzroka igre kojom nisam sasvim zadovoljan. Normalno, u ovom momentu predstavlja problem i uključivanje u tim koji je već bio stvorio neku hemiju povratnika iz reprezentacija, međutim problemi i postoje da bi se rešavali pa ćemo i te problema u hodu rešavati.

U svakom slučaju uveren sam u veliki potencijal i talenat ovog tima i isto tako sam uveren da će u Partizanu koji je akademija košarke, taj talenat biti razvijen do maksimalnog niova“, istakao je trener crno-belih Duško Vujošević, a prenosi klupski sajt.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track