ŽOC NEZADOVOLJAN POSLE PORAZA - OTKRIO STANJE PONITKE: Sami sebe treba da analiziramo
Foto: Starsport©

EVROLIGA

ŽOC NEZADOVOLJAN POSLE PORAZA - OTKRIO STANJE PONITKE: Sami sebe treba da analiziramo

Košarka -

Košarkaši Partizana izgubili su u Beogradu od Barselone sa 83:92 (16:23, 18:21, 26:25, 23:23), u utakmici trećeg kola Evrolige.

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović bio je nezadovoljan posle poraza.

"Čestitam Barseloni, igrali su 40 minuta dobro. U prvom poluvremnu lopta nije cirkulisala kao što je trebalo. Rekacija je jedino bila u drugom poluvremenu, bilo je situacija gde su imali drugi i treći ofanzivni skok. Nismo bili strpljivi u napadu, Barselona je brzo prenosila loptu, to je odlučilo utakmicu", rekao je Obradović na konfrenciji za medije.

Ovaj meč propustio je Mateuš Ponitka.

KK Partizan
foto: Starsport©

"Ponitka je odradio trening, prijavio povredu ramena pred utakmicu. Nije bilo moguće da igra. Smailagić je juče iskrenuo zglob, uradili smo sve da se osposobe. Ponitka večeras nije bio u timu, neće ni u Atinu putovati. Odn je divan momak, koji želi igra. On je bio toliko tužan i razočaran što neće biti u timu. Ovaj tim ima kvaliteta, ali sami sebe treba da analiziramo, zašto radimo nešto pogrešno, a zašto ne reagujemo kako treba... Sitne stvari, koje prave razliku", rekao je Obradović.

Ponovo je govorio i o pojačanjima.

"Odigrali smo tri utakmice, a ima ih još. Što se tiče, ne znam kome je to zanimljivo. Želimo da dovedemo još jednog igrača, a kakvo je stanje na tržištu, nema toga što bi nama pomoglo, Imamo odgovornost prema igračima i navijačima", poručio je Obradović.

Košarkaši Partizana će u narednom kolu Evrolige, u četvrtak, gostovati Olimpijakosu.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track