BOGDAN PODESIO "NIŠANSKE SPRAVE", PA UNIŠTIO FAVORITA ZA TITULU: Kapiten Srbije blistao u ubedljivoj pobedi Atlante! (VIDEO)
Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

NBA

BOGDAN PODESIO "NIŠANSKE SPRAVE", PA UNIŠTIO FAVORITA ZA TITULU: Kapiten Srbije blistao u ubedljivoj pobedi Atlante! (VIDEO)

Košarka -

Atlanta Hoksi ubedljivo su savladali na gostovanju moćne Milvoki Bakse (127:110), a srpski košarkaš Bogdan Bogdanović bio je jedan od najboljih aktera ovog meča.

Hoksi su neočekivano bez previše muke zabeležili trijumf protiv jednog od glavnih favorita za NBA titulu ove sezone.

Atlanta je sjajno ušla u meč, lako su pronalazili put do koša i sjajno šutirali za tri poena. Na poluvremenu imali su ogromnih +21.

Pokušavao je Milvoki da se vrati, ali bezuspešno, Hoksi nisu popuštali ni u nastavku. U poslednjoj deonici u jednom momentu imali su i maksimalnih +31.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Tre Jang sa 20 poena i 11 asistencija. Sjajno ga je pratio kapiten naše reprezentacije Bogdan Bogdanović koji je meč završio sa 17 postignutih poena i šest asistencija. Odlično je Bogi šutirao na ovom meču, ubacio je četiri trojke iz sedam pokušaja uz šut iz igre 6/10.

U timu Milvokija Janis Adetokumbo je ubacio 26 poena, 18 je dodao Bizli.

Lilard je imao katastrofalno veče. Na parketu je proveo 30 minuta, šutirao dva od 12 iz igre i upisao šest poena.

Kurir sport

01:48

Bogdan Bogdanović posle finala

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track