"BOMBA" JE EKSPLODIRALA! Željko Obradović dobio POJAČANJE, agent BRUTALNOG centra potvrdio dolazak svog igrača u Partizan!
Foto: Nenad Kostić

Sjajne vesti za crno-bele

"BOMBA" JE EKSPLODIRALA! Željko Obradović dobio POJAČANJE, agent BRUTALNOG centra potvrdio dolazak svog igrača u Partizan!

Košarka -

Dileme više nema - Bruno Kaboklo stiže u Partizan.

Željko Obradović dobio je brutalno pojačanje u vidu brazilskog centra, a da će on stići u Beograd potvrdio je njegov agent, Danijel Hazan i to objavama na Instagramu.

U jednoj objavi okačio je fotografiju Kabokla uz komentar "Bruno, dobrodošao u Evroligu", dok je u drugoj definisao njegov status uz reči da je Brazilac raskinuo ugovor sa Venecijom, da bi potpisao dvogodišnji ugovor sa Partizanom.

1 / 2 Foto: Printscreen / Instagram / Daniel Hazan

Čeka se još samo i zvanična potvrda kluba, ali ako je verovati agentu Bruna Kabokla - dileme više nema i Partizan je dobio novog centra.

Koliko je kvalitetan igrač Bruno Kaboklo dovoljno govore i reči legendarnog hrvatskog stručnjaka Aleksandra Petrovića koji je o Brazilcu pričao sve najlepše.

- Ukoliko je tačna informacija da je Partizan dogovorio Bruna Kabokloa, potvrđujem da je reč o paklenom igraču koji može da igra na obe centarske pozicije - istakao je Petrović.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:28

Haos pred večiti derbi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track