KOMPANIJA MERIDIAN ZA NOVE ŠAMPIONE – Uskoro kreće renoviranje preko sto koševa širom Srbije!
Foto: Shutterstock

KOMPANIJA MERIDIAN ZA NOVE ŠAMPIONE – Uskoro kreće renoviranje preko sto koševa širom Srbije!

Košarka -

Da je Srbija zemlja košarke uverili smo se mnogo puta, ne tako davno na Svetskom prvenstvu koje je održano u Manili i na kojem je naša zemlja osvojila srebrnu medalju, pa i sada kada u vrlo zanimljivoj sezoni u Evroligi gledamo dva srpska tima – Crvenu zvezdu Meridianbet i Partizan.

I ne samo da je Srbija zemlja košarke, već je i zemlja šampiona, a kako je nedavno izjavio proslavljeni košarkaš Milan Gurović – šampion se ne postaje, šampion se rađa.

Verujemo da je Srbija već sada dobila neke nove, buduće šampione i upravo zbog njih – kompanija Meridianbet je sa početkom nedavno održanog Mundobasketa, otpočela i novu akciju „Gde je nestao koš“, sa ciljem da tokom 2024. godine obnovi preko sto koševa širom naše zemlje.

Dok su se „Orlovi“ borili u Manili za zlatnu medalju, košarkaški fanatici širom Srbije borili su se za svoj kraj i novi koš, na kojem će rasti „neki novi klinci“.

Podsetimo, tokom trajanja Svetskog prvenstva, svi koji vole košarku i svoj kraj imali su priliku da na adresu Meridiana pošalju fotografiju koša za koji bi želeli da se obnovi i – epilog je takav da je pristiglo nekoliko stotina ideja i predloga, a neki od njih će već naredne godine dobiti svoj srećan kraj.

Početak 2024. godine se polako bliži, što znači da velika kampanja renoviranja uskoro startuje, te u krajevima širom Srbije možete očekivati neke nove koševe, a samim tim sigurno i sve glasnije tapkanje lopte.

Nemojte zameriti onima koji budu na terenu – možda nam baš oni donesu novu medalju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track