PORUKA KOJA JE "OBORILA" INTERNET: Žena Matijasa Lesora ZOVE GROBARE NA DRUŽENJE pred meč Partizana i Panatinaikosa! (FOTO)
Foto: Starsport

jako

PORUKA KOJA JE "OBORILA" INTERNET: Žena Matijasa Lesora ZOVE GROBARE NA DRUŽENJE pred meč Partizana i Panatinaikosa! (FOTO)

Košarka -

Matijas Lesor za kratko vreme postao je ljubimac navijača Partizana.

Francuz je zavoleo Grobare, oni su mu uzvratili istom merom, te je rastanak i odlazak u Panatinaikos bio više nego bolan.

Nije zaboravio Lesor stare prijatelje, imao je i problema u novom klubu zbog Partizana, a svi sa nestrpljenjem očekuju 30. novembar i povratak Francuza u beogradsku "Štark Arenu" te meč srpskog i grčkog velikana.

Dakle, Partizan i Panatinaikos će na teren u četvrtak 30. novembra od 20.45, a dan ranije porodica Lesor imaće još obaveza. Naime, Matijasova supruga, Trejsi, javno je pozvala Grobare, ali i ostale prijatelje da u sredu 29. novembra od 16 časova dođu na druženje i proslavu rođendana njihovog deteta.

Trejsi Lesor, Matijas Lesor
foto: Foto: Printscreen /Instagram / traicy.mhn

Da li će se, i u kom broju, navijači Partizana odazvati ostaje da se vidi. Jedno je sigurno, zanimljivi dani čekaju familiju Lesor krajem novembra u Beogradu.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

01:06

Matijas Lesor kum na venčanju u Beogradu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track