DA LI ĆE BRUNO KABOKLO IGRATI PROTIV FENERBAHČEA? Željko Obradović govorio o Brazilcu: "Tu POČINJE priča sa njim i ZAVRŠAVA se"
Foto: Starsport

evroliga

DA LI ĆE BRUNO KABOKLO IGRATI PROTIV FENERBAHČEA? Željko Obradović govorio o Brazilcu: "Tu POČINJE priča sa njim i ZAVRŠAVA se"

Košarka -

Košarkaši Partizana u četvrtak od 20.30 u Štark Areni igraju meč sedmog kola Evrolige protiv Fenerbahčea.

Pred ovaj susret medijima se obratio trener crno-belih Željko Obradović.

- Fenerbahče je ekipa koja igra izvanredno od početka sezone, imaju veliki kvalitet, sposobni su da igraju na različtie načine sa četiri visoka i sa tri mala igrača. Tim su koji šutira najviše za tri u Evroligi, preko 30 puta po utakmici uz veliki broj ubačenih. Motli na petici možda jedini nije šuter za tri, svi ostali jesu uključujući petice. To je jako bitna stvar u pripremi ove utakmice - počeo je priču Obradović.

Željko Obradović
foto: Starsport

Zatim se dotakao i zdravstvenog stanja ekipe:

- Ponitka je počeo da trenira, odradio je dva treninga, Kevin Panter još uvek nije u stanju da počne. Smailagić, tu je sve u redu.

Govorio je i o Fenerbahčeu koji u Štark Arenu stiže desetkovan.

- Oni imaju ogroman broj igrača u rosteru. Bilo koji igrač da fali uvek fali, ako su četvorica onda to nije lako. I pored povreda oni imaju dosta kvaliteta u timu, tako da mislim da mogu da igraju i bez svih tih igrača.

Željko Obradović
foto: Starsport

A za kraj, imao je šta da kaže i o Brunu Kaboklu i prema njegovim rečima deluje da Brazilac neće imati priliku da debituje protiv Fenerbahčea.

- Bruno je odradio prvi trening sa timom danas i tu počinje priča sa njim i završava se. Mislim da je igrač koji može da pomogne Partizanu i zato smo se odlučili da ga dovedemo. Kako će to izgledati na treninzima tek ćemo da vidimo - zaključio je Željko Obradović.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track