ZNAMO KAKO IGRAJU, U JEDNOM SU NAJBOLJI! Partizan čeka nezgodan rival, Obradović oprezan pred gostovanje
Foto: Starsport

EVROLIGA

ZNAMO KAKO IGRAJU, U JEDNOM SU NAJBOLJI! Partizan čeka nezgodan rival, Obradović oprezan pred gostovanje

Košarka -

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je da njegova ekipa u predstojećoj utakmici protiv Bajerna u Evroligi mora da zaustavi šut za tri poena i spreči skok u napadu protivnika.

- Nova utakmica u Evroligi, znamo protivnika dobro. Oni su tim koji igra slično kao i Fenerbahče, sa dosta šuteva za tri poena i najbolji su kada se priča o ofanzivnom skoku. To su stvari koje su bitne za ovu utakmicu, da zaustavimo šut za tri poena i da zagradimo koš. Igraju promenljivu odbranu i pokušaće sigurno da nas iznenade. Lično mislim da će posle svakog tajm-auta menjati odbranu - rekao je Obradović, preneo je klupski sajt.

Košarkaši Partizana igraju u sredu od 20.30 u Minhenu protiv Bajerna, utakmicu osmog kola Evrolige. Crno-beli će krenuti na put posle današnjeg treninga, a u ekipi zbog bolesti neće biti Balša Koprivica.

Košarkaš Partizana Alen Smailagić rekao je da ekipa ulazi u utakmicu posle teškog poraza od Igokee u ABA ligi i da će biti motivisana da odigra bolje.

- Imali smo dva dobra treninga, pokušali da se spremimo što bolje. Radili smo na njihovoj odbrani, na njihovom napadu i probaćemo da izađemo na teren i prikažemo se u najboljem svetlu. Trebalo bi da izađemo na teren sa većom motivacijom nego oni - naveo je Smailagić.

Posle sedam kola Partizan ima tri pobede i četiri poraza, a Bajern dve pobede i pet poraza.

Ove sedmice je duplo kolo Evrolige, a Partizan će u petak u Beogradskoj areni dočekati Albu.

Kurir sport

Bonus video:

00:14

Atmosfera ispred Arene pred meč Partizan - Crvena zvezda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track