"AKO SMO MI GOSPODA, KAKVI SU OVI DRUGI..." Legenda Partizana ZAGRMELA zbog vređanja Obradovića: "To NIJE NORMALNO, to je SRAMOTA"
Foto: Nenad Kostić

OBJASNIO

"AKO SMO MI GOSPODA, KAKVI SU OVI DRUGI..." Legenda Partizana ZAGRMELA zbog vređanja Obradovića: "To NIJE NORMALNO, to je SRAMOTA"

Košarka -

Košarkaši Partizana savladali su Monako posle produžetka u utakmici 12. kola Evrolige rezultatom 89:85. U analizi utakmice pozvali smo bivšeg jugoslovenskog reprezentativca Gorana Grbovića da nam iz njegovog ugla prokomentariše dešavanja na parketu, ali i van njega.

- Gledao sam utakmicu naravno, Monako je ekipa za F4, sa odličnim igračima, odličnim trenerom, tim koji je pravljen za najveće domete. Odmah sam video da će ovo biti utakmica na jednu loptu i tako je na kraju i bilo. Na našu sreću otišlo je na stranu Partizana - počinje priču bivši igrač crno-belih.

Partizan, Monako, KK Partizan
foto: Nenad Kostić

Nakon duela igrači Monaka su bili ogorčeni na sudije, jer smatraju da su arbitri direktno pomogli domaćem timu da dođe do pobede. Grbović smatra da je bilo grešaka i na jednoj i na drugoj strani.

- Bilo je grešaka i na jednoj i na drugoj strani, to je evidentno. Međutim, najlakše je komentarisati suđenje. Ako baš misle da su oštećeni, to je njihova stvar, ali i protiv nas je bilo mnogo grešaka u prošlosti. Evo recimo, ako su oni oštećeni sinoć, šta da se kaže za Partizan prošle godine, kada smo oštećeni za F4, a možda i za titulu Evrolige - ističe osvajač bronazane medalje na Evropskom prvenstvu 1987.godine.

Partizan, Monako
foto: Nenad Kostić

Veliku pažnju javnosti privukli su i navijači domaćih koji su gotovo horski, salvama uvreda, izvređali trenera gostujuće ekipe Sašu Obradovića. Legenda Partizana kaže da je to sramota i da Obradović to ničim nije zaslužio.

- Prvo mislim da nije normalno da ljudi koji toliko vole svoj klub, polome toliki broj stolica u Areni. Ja znam da je Saša pre svega bio izuzetan igrač, kao i sada što je trener, da je izuzetan momak i da nikada ni prema kome nije pokazao animozitet, nijednim gestom. Vodi svoju ekipu kao profesionalac, nervira se, najnormalnije je tražio video analizu i zbog toga su ga vređali. To nije normalno, to je sramota. Mi kažemo za nas da smo gospoda, ako smo mi gospoda kakvi su ovi drugi - zaključio je sedmi strelac u istoriji Partizana.

Kurir sport / M.I.

BONUS VIDEO:

00:06

Atmosfera pred meč Partizan - Cibona

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track