SFEROPULOS STOPIRAO NEJPIROV ODLAZAK IZ ZVEZDE! Italijan tvrdi: Iz Milana hteli SPEKTAKULARNU ZAMENU! Grk bez razmišljanja odbio
Foto: Starsport

BOMBASTIČNA VEST

SFEROPULOS STOPIRAO NEJPIROV ODLAZAK IZ ZVEZDE! Italijan tvrdi: Iz Milana hteli SPEKTAKULARNU ZAMENU! Grk bez razmišljanja odbio

Košarka -

Trener Crvene zvezde, Janis Sferopulos, odbio je mogućnost zamene košarkaša svog tima za člana Armanija iz Milana.

Prema informacijama italijanskog novinara, Andree Kalconija, klub iz Milana je pokušao da iskoristi činjenice da Šabaz Nejpir ne igra onako kako je očekivano, ali i da je Zvezda ranijih sezona bila zainteresovana za dovođenje Kevina Pengosa.

U razgovorima između dva kluba srpskoj ekipi je navodno ponuđeno da Pengos sada pođe u Beograd, a da se Nejpir vrati u Milano.

Međutim, sve je stopirao i odbio Janis Sferopulos.

U Milanu traže plejmejkera, nisu zadovoljni Pengosom koji je ove sezone u Evroligi odigrao samo pet utakmica i na njima beležio 7,2 poena, uz tri asistencije u proseku.

Sa druge strane, Nejpir igra svoju drugu sezonu u Evroligi, a u prvoj je bio član Armanija. U dresu ekipe iz Milana u proseku je imao 15 poena, uz 3,9 asistencija po utakmici i solidnim procentima šuta iz igre - 45,4 odsto.

Ove sezone ima 9,8 poena, 2,3 asistencije i 37,6 odsto šuta iz igre.

Ni sam Nejpir nije zadovoljan svojim igrama, a ni zdravlje ga ne služi najbolje. Imao je prelom nosa koji ga je na kratko odvojio od parketa, a propustio je i utakmicu 13. kola protiv Baskonije zbog povrede koju je zaradio na meču protiv Valensije.

Kurir sport/A.K.

Bonus video:

04:16

Teodosić posle poraza od Olimpije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track