"SUDIJA MI REKAO - NE SMEŠ TO DA RADIŠ, PLATILI SU" Skandal trese Evroligu! Jedan od najbolji igrača izazvao ZEMLJOTRES na mrežama
Foto: STARSPORT / Shutterstock Editorial / Profimedia

šok objava

"SUDIJA MI REKAO - NE SMEŠ TO DA RADIŠ, PLATILI SU" Skandal trese Evroligu! Jedan od najbolji igrača izazvao ZEMLJOTRES na mrežama

Košarka -

Najbolji igrač Monaka, Majk Džejms, podigao je veliku buru u košarkaškoj javnosti svojom objavom na društvenoj mreži "X".

Džejms je odigrao odličnu utakmicu protiv Fenerbahčea, ali to nije bilo dovoljno da njegov tim ostvari trijumf.

U prvom poluvremenu nakon jedne pogođene trojke, Džejms je gestikulirao ka publici i dosuđena mu je tehnička greška. To mu se nimalo nije dopalo, pa je rešio da oplete po sudijama na društvenim mrežama.

"Fenerbahče je odigrao dobru utakmicu. Sve pohvale. Mi nismo završili da pobedimo danas. Ali moramo da popričamo o ludoj tehničkoj grešci koju sam dobio danas. Evroligo, bilo je to najluđe izmišljeno sr**e za koje sam ikada čuo. To je smešno i sramota. Morate da budete bolji. To je sve", napisao je Džejms.

Nakon toga prokomentarisao je i skandal koji se dogodio na utakmici između Olimpijakosa i Valensije.

Naime, jednom navijaču grčkog tima oduzeta je sezonska ulaznica i zabranjen mu je ulazak u dvoranu jer je vređao sudiju na rasnoj osnovi.

"Sudija mi je rekao da mi nije dozvoljeno da gledam ka publici, a navijačima je dozvoljeno da kažu šta god hoće jer su platili kartu. To je užasan pogled na sport. To što si kupio ulaznicu ne daje ti za pravo da budeš d****ija", smatra Džejms.

Potpuno očekivano, njegove objave izazvale su lavinu rekacija.

Kurir sport/J.M.

01:33

Matijas Lesor, rođendan, Partizan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track