GLUPOST GODINE U EVROLIGI! Neverovatnom greškom poklonio pobedu protivniku! Obradović od ŠOKA ostao ukopan u mestu! (VIDEO)
Foto: Printscreen

DA LI JE REALNO?

GLUPOST GODINE U EVROLIGI! Neverovatnom greškom poklonio pobedu protivniku! Obradović od ŠOKA ostao ukopan u mestu! (VIDEO)

Košarka -

Neviđena glupost Elija Okoba obeležila je utakmicu između Monaka i Panatinaikosa u 15. kolu Evrolige.

Okobo je imao sjajnu priliku da donese trijumf svom timu. Na 2,5 sekunde pre kraja meča pogodio je koš uz faul, čime je tim trenera Saše Obradovića došao do prednosti 90:88.

Francuz je imao dodatno slobodno bacanje i odlučio je da namerno promaši kako Panatinaikos ne bi imao priliku da zatraži tajm-aut i dođe do izgledne pozicije za šut. Međutim, čovek je promašio čitav obruč i tako dozvolio grčkom timu da organizuje poslednji napad.

Ataman je zatražio tajm-aut i tražio šut za tri pona. Okobo je zaspao u odbrani, lopta je došla do Mariusa Grigonisa koji nekoliko desetinki pre zvuka sirene uputio šut za tri i pogodio.

Trener domaćeg tima Saša Obradović od šoka koji je doživeo ostao je ukopan u mestu. Nije mogao da poveruje na kako je njegova ekipa uspela da ispusti pobedu.

Naravno, s druge strane, bio je opšti delirijum. Ataman nije mogao da se obuzda od sreće, a igrači Panatinaikosa skočili su na svog junaka Grigonisa.

Pogledajte ludu završnicu ovog uzbudljivog meča:

Kurir/J.M.

02:03

Anđušić posle pobede nad PAO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track