SFEROPULOS POSLE ISTORIJSKE POBEDE ZVEZDE GOVORIO O TOPIĆU: Njegove reči će ODUŠEVITI Delije - za Nikolu ima SNAŽNU poruku!
Foto: Starsport

KKCZ

SFEROPULOS POSLE ISTORIJSKE POBEDE ZVEZDE GOVORIO O TOPIĆU: Njegove reči će ODUŠEVITI Delije - za Nikolu ima SNAŽNU poruku!

Košarka -

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su večeras Fenerbahče sa 85:76 (18:26, 16:9, 23:22, 28:19) u okviru 18. kola Evrolige.

Nakon meča, utiske je izneo trener beogradske ekipe, Janis Sferopulos:

- Čestitam igračima. Odradio je Džoel dobar posao, jedan od najboljih mečeva u karijeri. Svi su igrali dobro, vukli prave poteze, igrali smo strpljivo. Kada su imali vođstvo u prvom i drugom poluvremenu nismo paničili. U četvrtoj deonici, kada smo izjednačili, pokazali smo naš karakter, u odbrani smo žrtvovali tela da im ne dozvolimo lake poene. Zaslužili smo pobedu - rekao je Sferopulos.

Naredni meč, u okviru 19. kola Evrolige, Crvena zvezda igra protiv Partizana u četvrtak 4. januara od 20.00 časova u beogradskoj "Areni".

- Druga utakmica je posebna. Igramo protiv rivala, Partizana. Imamo dobar psihološki motiv da odigramo kako treba važnu utakmicu - dodaje Sferopulos.

Govorio je trener Zvezde i o talentovanom Nikoli Topiću:

- Prvi put igrao je u Evroligi. Računam na njega. Talentovan je, i ako nastavi ovako imaće još važniju ulogu u nastavku sezone - zaključio je Janis.

Kurir sport

Bonus video:

01:31

Nebojša Čović - novogodišnji koktel

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track