"SREĆAN SAM ŠTO JE TOPIĆ SA NAMA" Sferopulos pred derbi govorio o dolascima i odlascima sa Malog Kalemegdana - To ćemo tek videti
Foto: Starsport

evroliga

"SREĆAN SAM ŠTO JE TOPIĆ SA NAMA" Sferopulos pred derbi govorio o dolascima i odlascima sa Malog Kalemegdana - To ćemo tek videti

Košarka -

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana sutra će od 20 sati odmeriti snage u sklopu 19. kola Evrolige.

Pred sutrašnji meč, svoja očekivanja izneo je trener Crvene zvezde Janis Sferopulos:

"Derbi je uvek derbi, vrlo važna utakmica za nas. Igramo na domaćem terenu, pred našim navijačima. Očekujemo tešku utakmicu, kao i uvek, bez obzira šta je bilo ranije. Nebitno kakvi su timovi, ovo su jedinstvene utakmice, Imamo iskusne igrače za ovaj tip mečeva. Moramo da budemo spremni i fokusirani, fizički i mentalno", kazao je Sferopulos i potom dodao:

"Ne mogu da kažem koliko nam je važna ova utakmica. Sve nam je važno. Ne mogu ni da kažem to da nam je Evroliga najvažnija. Važna je samo energija između nas, i ako je ona dobra, doneće rezultat", uveren je grčki stručnjak.

Crvena zvezda, KK Crvena zvezda
foto: Starsport

Govorio je Sferopulos i o prelaznom roku na Malom Kalemegdanu.

"Pred nama je dosta utakmica, posle Partizana ide Cedevita, pa duplo kolo Evroliga. Tek nakon 15. januara ćemo videti ko će napustiti tim i da li ćemo nekoga dovesti. Srećan sam što je Nikola Topić sa nama, veoma saM zadovoljan. Pratio sam njegove mečeve i pre nego što sam došao ovde. Spreman je da igra Evroligu", zaključio je Sferopulos.

Kurir Sport

Bonus video:

01:31

Nebojša Čović - novogodišnji koktel

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track