SKANDAL: Vujošević isključen, potom smirivao grobare

SKANDAL: Vujošević isključen, potom smirivao grobare

Košarka -
Trener Partizana zaradio dve tehničke greške, a potom morao da smiruje navijače koji su zasuli goste tvrdim predmetima
1 / 5

Ne propustite...

Partizan pobedio Zadar

BEOGRAD - Derbi meč 1. kola ABA lige između Partizana mts i Zadra nije mogao da prođe bez skandala.

Trener domaće ekipe Duško Vujošević isključen je u 29. minutu posle druge tehničke greške. Vujošević je obe greške zaradio zbog prigovora sudijama, prvi put je ušao do pola terena, a posle isključenja je nekoliko minuta vodio raspravu sa sudijama na terenu.

Nedugo posle isključenja, navijači su zasuli klupu gostiju tvrdim predmetima, pa je ekipa Zadra napustila parket "Pionira". Posle desetak minuta gosti su se vratili u halu, a Vujošević je sa razglasa morao da smiruje "grobare" koji su nastavili da zasipaju goste svim i svačim.

Partizan je inače posle velikog preokreta u poslednjih deset minuta trijumfovao rezultatom 81:74 (21:24, 15:14, 11:15, 34:21) i zabeležio pobedu na premijeri. Meču u "Pioniru" prisustvovalo je oko 5.000 gledalaca.

Crno-beli su tokom većeg dela meča jurili prednost gostiju, a otpor Zadrana uspeli su da slome u poslednjoj četvrtini uz gromoglasnu podršku 5.000 navijača.Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bili su Tori Tomas, Dejan Musli i Danilo Anđušić sa po 12 poena, dok je deset postigao Đorđe Gagić.Najbolji u timu Zadra bio je Romeo Trevis sa 18 poena i devet skokova.Na otvaranju nove sezone u regionalnom takmičenju Igokea je kao gost savladala Široki sa 69:63 (29:10, 12:17, 12:22, 16:14).Sutra se sastaju Radnički - Olimpija (17), Budućnost - Cedevita (20), Cibona - MZT (20.30) i Split - Crvena zveda (21), a u nedelju Krka - Solnok (18).

http://www.youtube.com/watch?v=HFkm3jyTCGE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track