EKSKLUZIVNO! PARTIZAN ZOVE GOLDEN STEJT DA U BEOGRADU IGRAJU ZA DEKIJA Mijailović: Planiramo meč na otvorenom, biće to fenomenalno
Foto: EZRA SHAW Getty images Profimedia, @starsport

VELIKANI ZA VELIKOG MILOJA

EKSKLUZIVNO! PARTIZAN ZOVE GOLDEN STEJT DA U BEOGRADU IGRAJU ZA DEKIJA Mijailović: Planiramo meč na otvorenom, biće to fenomenalno

Košarka -

Partizan i Golden Stejt Voriorisi u Beogradu u čast Dejana Milojevića... Ideja je zaista sjajna, a moguće je i da dođe do njene realizacije, jer crno-beli planiraju da pošalju poziv jednoj od najpopularnijih NBA ekipa i višestrukom šampionu najjače lige na svetu.

Golden Stejt
foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Dejan Milojević ostavio je dubok trag u Partizanu kao igrač, a i u Golden Stejtu je bio omiljen i počeo da gradi ozbiljnu trenersku karijeru. Tužne slike iz Beogradske Arene, kao i iz Čejs centra iz San Franciska, obišle su svet. Oba kluba su se na dostojanstven način oprostila od Dekija, a čak je i velika NBA zvezda Stef Kari rekao da ne može da zamisli kako je bilo u Areni.

Partizan-Mega, KK Partizan
foto: Stefan Stojanović MONDO

Jedan od najboljih košarkaša u istoriji NBA imaće priliku da se uživo uveri kakvu atmosferu i koreografiju mogu da naprave Grobari.

Ostoja MIjailović
foto: Starsportphoto

- Mi razmišljamo o tome da priredimo meč između Partizana i Golden Stejta u čast Dejana Milojevića u Beogradu. Želimo da organizujemo utakmicu na otvorenom kao što smo to uradili na Tašmajdanu pred početak ove sezone - kaže za Kurir predsednik Partizana Ostoja Mijailović i dodaje:

- Bilo bi to fenomenalno za oba kluba, kao i za Srbiju. Uputićemo im poziv, a spremni smo da Golden Stejtu platimo troškove dolaska i boravka u našem gradu. Bio bi to termin u pripremnom periodu. Dejan je bio omiljen u toj NBA ekipi, a suvišno je i govoriti kakav trag je ostavio u našem klubu.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez pisane dozvole autora ili uredništva, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

BONUS VIDEO:

00:21

Dusko Vujosevic, grobari, Partizan, kosarka, arena

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track