NE IDE BEZ JOKIĆA! Nikola nije igrao, ali je ZABLISTAO drugi SRBIN: Rekord karijere Micića u pobedi nad Denverom! (VIDEO)
Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

NBA

NE IDE BEZ JOKIĆA! Nikola nije igrao, ali je ZABLISTAO drugi SRBIN: Rekord karijere Micića u pobedi nad Denverom! (VIDEO)

Košarka -

Kada se dan pred utakmicu pojavila informacja da Denver najverovatnije neće moći da računa na Nikolu Jokića u "Pajkom centru", ishod meča se prosto mogao naslutiti...

Oklahoma je iskoristila izostanak najboljeg igrača Nagetsa Nikole Jokića, koji je pauzirao zbog bola u leđima, i zabeležila pobedu u derbiju Zapadne konferencije (105:100).

Ipak, na radost ljubitelja košarke u našoj zemlji jedan drugi Srbin imao je svoje veče. Reč je o Vasiliju Miciću koji je odigrao najbolju utakmicu od dolaska u NBA i postavio lični rekord. Za nešto manje od 17 minuta igre Vasa je zabeležio 12 poena i pet asistencija.

Trijumf Tanderima doneo je maestralni Kanađanin Šaj Gildžus Aleksander koji je bio daleko najefikasniji akter meča sa 34 postignutih poena. Čet Holmbre je ubacio 18, a Micić je zajedno sa Viginsom bio treći strelac svog tima.

U poraženoj ekipi tri igrača ubacila su po 16 poena - Gordon, Marej i Džekson, dok je Majkl Porter dodao 15.

Kurir sport/J.M.

00:15

Vasa Micić u provodu nakon titule

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track