PODRHTAVA TLO U ATINI! Vasa Micić u Panatinaikosu?! Tek je zaigrao u NBA, Ataman bi s njim da POKORI EVROLIGU! Nudiće mu BOGATSTVO
Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

provereno ulaganje

PODRHTAVA TLO U ATINI! Vasa Micić u Panatinaikosu?! Tek je zaigrao u NBA, Ataman bi s njim da POKORI EVROLIGU! Nudiće mu BOGATSTVO

Košarka -

Panatinaikos se uopšte ne šali. "Zeleni" ove sezone ciljaju najviši plasman i to ne kriju, ali već polako razmišljaju i o timu za sledeću sezonu.

Atinski klub je ove sezone doveo čak 12 pojačanja, a na leto sigurno neće biti toliko aktivnosti, jer žele samo da dopune roster i dovedu igrače koji će stvarno biti pojačanja.

Vasilije Micić
foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Prvi na spisku jeste Vasa Micić po rečima dobro upućenog košarkaškog novinara Nemanje Žoriča.

-Panatinaikos pažljivo prati situaciju Vasilija Micića u NBA ligi i spreman je da uloži veliku sumu novca kako bi vratio srpskog plejmejkera nazad u Evropu. Ako igrač postane dostupan na tržištu narednog leta, očekuje se da će grčka ekipa ponuditi mega ugovor kako bi ga dovela.

Vasa Micić je ovog leta kao jedan od najboljih igrača Evrope otišao u NBA ligu u Oklahomu gde nije dobio puno prilike usled žestoke konkurencije. Međutim, posle trejda u Šarlot Hornetse deluje da mu je prijao prelazak u novu sredinu, jer za sada koristi svaku šansu koja mu se pruži.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:21

Dusko Vujosevic, grobari, Partizan, kosarka, arena

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track