"OVO JE TAKO JADNO, ČOVEČE" Jokić na meti ŽESTOKIH NAPADA Amerikanaca: Nezahvalan je, bolje da je otišao u Srbiju da čuva konje!
Foto: Justin Casterline / Getty images / Profimedia

da li su normalni?!

"OVO JE TAKO JADNO, ČOVEČE" Jokić na meti ŽESTOKIH NAPADA Amerikanaca: Nezahvalan je, bolje da je otišao u Srbiju da čuva konje!

Košarka -

Srpski košarkaš Nikola Jokić učestvovao je šesti put na Ol-star utakmici, pa je i ovoga puta drugima prepustio "slavu", pošto nije želeo da ulaže previše truda. Jokić je meč završio sa 13 poena, a čitavog vikenda bio je na raspolaganju medijima, što ponekad ume i te kako da umori, posebno kada košarku shvatate kao Somborac.

I dok se pred utakmicu Istoka i Zapada zabavljao sa Lebronom Džejmsom, i naravno Lukom Dončićem, navijači su primetili da ga nikako nisu zanimale obaveze u noći između subote i nedelje.

Tada je na programu bilo takmičenje u veštinama, a istovremeno su superstarovi predstavljeni na parketu u Indijanapolisu, gde ih je čekala publika na tribinama. Jokić kao da nije želeo da bude tu, nego sa svojom porodicom ili konjima, pa nije delovao naročito zainteresovano.

Zbog toga su ga navijači napali, pošto su navikli od drugih superstarova da daju sve od sebe na Ol-star utakmicama, jer to za njih znači i više novca od sponzora i reklama. Jokić, ipak nije takav, pa nije mogao da se folira ni na jednu utakmicu, tako da je sve govorio njegov izraz lica.

"Ovo je tako jadno, čoveče!", "Da li shvatate da je sport vrsta zabave, zar ne? Trebalo bi da budem uzbuđen što on igra, a on sam nije? Da, sigurno", "Bolje da je otišao u Srbiju i čuvao konje", Navijači Denvera se onda pitaju zašto niko ne obraća pažnju na njih", "Nezahvalan je", "Ceo taj narativ 'ne želim da budem ovde' je malo preteran u ovom trenutku. Da nije hteo da bude ovde, vratio bi se u Srbiju i gledao konjske trke, sigurno je već dovoljno zaradio i niko ga ne tera da bude tu", i slični komentari samo su se nizali.

Na sledećim linkovima možete videti kako je Nikola Jokić stvarno izgledao na Ol-star meču.

Kurir sport / Mondo / Ž.S.

BONUS VIDEO:

00:18

Nikola Jokić stigao na žurku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track