KURIR OTKRIVA: NIKOLA JOVIĆ NE DOLAZI U CRVENU ZVEZDU! Talentovani srpski as ne mrda iz NBA lige, Majami OZBILJNO računa na njega
Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

detaljno o svemu

KURIR OTKRIVA: NIKOLA JOVIĆ NE DOLAZI U CRVENU ZVEZDU! Talentovani srpski as ne mrda iz NBA lige, Majami OZBILJNO računa na njega

Košarka -

Nikola Jović (20) neće se vratiti u evropsku košarku, već ostaje u Majamiju koji ima ozbiljne planove za njega, potvrđeno je Kuriru iz dobro obaveštenih izvora.

Talentovani srpski košarkaš projekat je za budućnost Hita i oni uopšte ni ne pomišljaju da ga se odreknu. Sve priče o njegovom navodnom odlasku u Crvenu zvezde ili bilo gde drugde - nisu realne.

Pre nešto više od dva meseca pojedini mediji su već selili Jovića iz Majamija, a on je zapravo bio van terena zbog bolesti i bilo mu je potrebno vreme da se vrati u formu.

Nikola Jović
foto: Stacy Revere / Getty images / Profimedia

Činjenica da će imati celo leto da se maksimalno pripremi je najveća dobit u njegovom slučaju! A, onda mu sledi povratak u NBA ligu i Majami gde, ponavljamo, ozbiljno računaju na njega.

Što se tiče Jovića i Zvezde... Nije tajna da Nikola navija za crveno-bele i da mu je zelja da jednog dana obuče dres voljenog kluba. Taj momenat nije uopšte blizu, jer mladog asa čeka velika budućnost u najjačoj ligi sveta.

Jović je pre nekoliko dana ubacio 24 poena i imao sedam skokova uz tri asistencije za Majami protiv Milvokija. Do kraja sezone dobijaće sve veću šansu...

Kurir sport

Bonus video:

00:14

Delije i Grobari navijaju zajedno: Kosovo - Srbija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track