OKRŠAJ SRBA PRIPAO JOKIĆU! Denver gazi sve redom, stradao je i Majami! DABL-DABL čudesnog Somborca, Jović ostavio ODLIČAN UTISAK!
Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

NBA

OKRŠAJ SRBA PRIPAO JOKIĆU! Denver gazi sve redom, stradao je i Majami! DABL-DABL čudesnog Somborca, Jović ostavio ODLIČAN UTISAK!

Košarka -

Košarkaši Denvera savladali su posle uzbudljive završnice ekipu Majamija rezultatom 103:97 uz još jednu dobru partiju Nikole Jokića koji je meč završio sa impresivnim dabl-dabl učinkom.

Tim iz Kolorada zabeležio je peti uzastopni trijumf nakon Ol-star vikenda, a maestralni Somborac još jednom je pokazao da se nalazi u strašnoj formi.

Nakon četiri vezana meča na kojima je zabeležio tripl-dabl, Nikola je imao nešto skromniji učinak na ovom meču, ali je ponovo malo nedostajalo da bude dvocifren u tri kolone.

Utakmicu je završio sa 18 postignutih poena (6/15 šut iz igre), 11 skokova i sedam asistencija.

Nije ga služio šut na ovom meču, posebno u prvom poluvremenu kada se prilično mučio da dođe do poena (2/8), međutim, u nastavku je zaigrao znatno bolje i doneo svom timu novi trijumf.

S druge strane, odličan utisak ostavio je i mladi srpski košarkaš Nikola Jović. Reprezentativac Srbije za 24 i po minuta igre zabeležio je sedam poena, šest skokova i jednu asistenciju. Zanimljivo, Jović je sve poene ubacio u prvom poluvremenu i u tom delu meča bio je efikasniji od starijeg imenjaka koji je na pauzu otišao sa šest postignutih poena.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Majkl Porter Junior sa 30 postignutih poena i 11 skokova, Kaldvel-Poup ubacio je 18 poena, a Gordon 16.

U poraženoj ekipi najefikasniji su bili Bem Adebajo sa 22 poena i Džimi Batler sa 21.

Kurir sport/J.M.

01:39

Nikola Jović na prijemu košarkaša u Predsedništvu Srbije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track